Известие

Collapse
No announcement yet.

expander

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• expander

колеги,видях 4е се рекламират устроиства наре4ени expander които съдържат магнити и се монтират на горивопровода и въздухопровода и обещават подобряване работата на двигателя,някои ако е използвал подобно устроиство може ли да даде подрпбности,дали си заслужава да се монтира.

да...такова нещо има. един приятел ми разправяше как си направили експеримент с една вектра и след като го монтирали това направо си кинела шортите...само дето тва е разказ, иначе ако някой наистина знае какво е тва или намери литература ще е хубаво да обогатим познанията си ние с газовите....
    alfa romeo 33 ...crushed and sold!

Comment

ето един линк за въпросният продукт.http://www.aukro.bg/50934-drugi.html?order=t&view=gtext
      има и подробно описание но все пак питам дали някои е поставял подобно устроиство.

Comment

Това е пълна простотия взе ми си плазма.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
        Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
          Това е пълна простотия взе ми си плазма.
          Не съм съгласен колега.От тая , така наречена от тебе простотия ,са изкарали различните фирми милиони.От опит знам,че през около 10 години излиза тая тема и хората масово полудяват по нея.Ефекта за нас е "нула цяло и кур десети процента",както казваше Висоцки в една негова пиеса,но за фирмите произвеждащи тия играчки е огромен.Отговора на въпроса дали си заслужава идва от факта,че нито една фирма не ги монтира на своите автомобили и то при положение,че нито са скъпи,нито са сложни като механика и изпълнение.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Не съм съгласен колега.От тая , така наречена от тебе простотия ,са изкарали различните фирми милиони.От опит знам,че през около 10 години излиза тая тема и хората масово полудяват по нея.Ефекта за нас е "нула цяло и кур десети процента",както казваше Висоцки в една негова пиеса,но за фирмите произвеждащи тия играчки е огромен.Отговора на въпроса дали си заслужава идва от факта,че нито една фирма не ги монтира на своите автомобили и то при положение,че нито са скъпи,нито са сложни като механика и изпълнение.
            Е тогава кво не си съгласен със мен....
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
            Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
              Е тогава кво не си съгласен със мен....
              Че са пълна простотия!Така е обаче само за нас.За фирмите,които ги произвеждат-не.На всеки му се иска да има по малък разход и точно с това спекулират.за това на тая тема , а на тебе
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
              X